A Little Lovely Company is een snel groeiend bedrijf dat wordt gerund door de twee vrouwelijke ondernemers. De afgelopen twee jaar hebben zij hun webshop en groothandel in zelf ontworpen woondecoraties op de kaart gezet. Judith en Nikki gebruikten hiervoor enkel eigen kapitaal, totdat het duo acuut werkkapitaal nodig had om de groei te kunnen faciliteren.

Geen tijd voor lang financieringstraject

Ondanks dat de ondernemers bovenop hun financiën zaten, werden zij namelijk toch plotseling met een liquiditeitstekort geconfronteerd, met een serieuze bedreiging voor de continuïteit van de onderneming als gevolg. “Toen wij onze opties op een rijtje zetten, kwamen wij er al snel achter dat een financieringstraject weken, zo niet maanden in beslag zou nemen”, vertellen Judith en Nikki. “Maar je hebt als ondernemer simpelweg niet maanden de tijd om af te wachten of je eventueel in aanmerking komt voor financiering, de kansen blijven niet liggen en de concurrentie zit niet stil.”

Aanvraag in twintig minuten afgerond

Na een zoektocht op internet kwam het duo een flexibele kredietverstrekker tegen waarbij ze eenvoudig en snel een aanvraag voor extra financiering konden doen. Judith en Nikki: “Alles online, zonder uitgebreid business plan en met goede ondersteuning. Wij hebben direct een financieringsaanvraag gedaan en konden daar ons boekhoudprogramma en zakelijke bankrekening aan koppelen, waardoor wij in twintig minuten alles hadden afgerond.” Binnen vierentwintig uur hadden de twee akkoord op de aanvraag en de volgende werkdag stond het geld op hun rekening. “Het krediet was precies wat wij nodig hadden om die grotere stap te maken voor de groei van onze onderneming.”