matthijs
Matthijs Waldhober
Account Director BeOne Development

Gevoelige bedrijfsinformatie wordt gestolen of is niet meer bereikbaar, waardoor de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. “Technische maatregelen zijn een deel van de oplossing, maar daarmee ben je er niet”, betoogt Matthijs Waldhober van BeOne Development.

“Alle medewerkers moeten samen een front vormen tegen cyberaanvallen!”

Maak van de mens de sterkste schakel

“Bij BeOne Development ondersteunen we de mens als belangrijkste schakel in het beschermen van informatie. Medewerkers die zich bewust zijn van de gevaren en die weten hoe je risico’s herkent, vormen de eerste verdedigingslinie tegen cybercriminelen.

Met korte digitale trainingen zorgen we dat jouw medewerkers risico’s herkennen en in elke situatie precies weten wat ze moeten doen.

Dus geen jaarlijkse klassikale training in een weinig inspirerend lokaaltje of een lange e-learning cursus waarbij je verplicht naar het einde moet klikken, maar aantrekkelijke, digitale leermomenten die we zoveel mogelijk integreren in het dagelijkse werk”, vervolgt Waldhober.

Iedereen actief betrokken bij cyber security

Op de vraag hoe je risicobewust gedrag onder medewerkers stimuleert, antwoordt Waldhober: “We leggen de nadruk op vernieuwen, verversen en herhalen. Alleen dan blijven medewerkers zich continu bewust van cyberrisico’s.

Cyber security is geen sexy onderwerp waarmee medewerkers uit zichzelf enthousiast aan de slag gaan. Daarom helpen we organisaties om dit onder de aandacht te brengen met interactief trainingsmateriaal.

Met onder meer gesimuleerde phishing e-mails, video’s, microlearnings en smartphone-oefeningen zorgen we dat cyber security het hele jaar door top-of-mind blijft, zonder dat het veel tijd kost of voelt als een verplicht nummer.

Alle resultaten worden verzameld en bieden je inzicht in het toenemende risicobewustzijn van je organisatie.”

Gratis Alert Online phishing quickscan

Van 2 tot en met 13 oktober vindt de landelijke Alert Online campagne weer plaats. Ook dit jaar helpt BeOne Development als partner van Alert Online mee om de bewustwording van cyber security in het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten.

“Organisaties die benieuwd zijn hoe het gesteld is met de weerbaarheid tegen phishing criminelen kunnen tijdens Alert Online gebruikmaken van onze gratis phishing quickscan: we sturen een gesimuleerde phishing e-mail naar al je medewerkers en meten hoe vaak er op de link geklikt wordt.

Overigens volgt er in dit geval ‘slechts’ een webpagina waarop de betreffende medewerker leert hoe je de volgende phishing e-mail wel herkent!”

Start vandaag nog met je security awareness campagne 

“We helpen je graag bij het versterken van het front tegen cybercriminaliteit. Samen stemmen we een security awareness campagne af op jullie wensen en behoeften. Ik denk graag met je mee wat voor jullie het meest effectief is.

Naast effectieve e-learning trainingen en phishing campagnes ondersteunen we je met onder andere workshops, management commitment sessies, USB dropping, mystery guests, penetratietesten, posters en een A tot Z implementatieplan.

Benieuwd hoe we jullie kunnen helpen? Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer 035 - 20 30 216 of laat een bericht achter.”